tiistai 7. lokakuuta 2014

Nikolain paluu!

Uskomatonta että aloitan päivän tällä...

Eli tänään vuorossa toivottu arvostelu, Nikolai kaksikon toinen puolisko, Nikolai Tumma lager!

Tähän "olueen" tutustuminen tapahtuikin sitten hieman normaalia erikoisemmissa oloissa. Olimme viettämässä iltaa Jyväskylän Hempparissa, ja koska ainoat kyseisen paikan alkoholittomat olivat Nikolain vaalea & tumma, päätin ampua laukauksen pimeään ja kokeilla tätä. Tosin vasta otettuani yhden vaalean ja todettua että mitään menetettävää ei ole.

Voisin kiteyttää koko oluen seuraavaan lauseeseen: tilattuani Nikolain vaalean baarimikko nauroi päin naamaa. Tilatessani Nikolain tumman, edes häntä ei naurattanut. Kuten tölkissä lukee, "maustaan tunnettu".


Ja kyllähän Nikolain veljeksissä yritystä on, mutta kun se ei vaan oikein niinkin kovassa liigassa kuin alkoholittomissa oluissa riitä. Ja jos ihan totta puhutaan, niin tumma ei edes yritä. Faktahan on että tämän saa maistumaan oluelta vaan jos tölkin tyhjentää ja täyttää sen uudelleen jollain oikealla bissellä. Ja tämä tosiaan mieheltä joka sai maistaa olutta hyvässä seurassa täydellisissä olosuhteissa. Ei jatkoon. Kyllä se vaan taitaa olla niin että jopa alkoholiton vaatii sen 0,3-0,5% että maistuu hyvältä.

Eli jos vaihtoehtoina on Nikolain molemmat mallit, valitse aina vaalea. Tai sitten juot vaan colaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti